Pennenzakkenrock 2024

Donderdag 27 juni 2024 vertrokken we naar het Zilvermeer in Mol, om de 30ste editie van PZR mee te beleven vanop de eerste rij. En dat hebben sommige kinderen heel letterlijk genomen. Er werd naar muziek geluisterd, meegezongen, meegedanst, gespeeld, gezwommen, veel gegeten en gedronken, … en dat allemaal onder een stralende zon. Ondanks het vele insmeren waren er toch een aantal rode schouders en armen. Na een lange wandeling en een nog langere busrit zit ook deze laatste uitstap van het schooljaar er op! En we hebben ervan genoten!

Van 28 juni 2024 tot 30 september 2024 kan u via deze link de resterende waarde op uw cashless polsbandje terugvorderen (zonder kosten). Na deze periode is het niet meer mogelijk om een terugbetaling aan te vragen.